Virksomheden

Ole Knudsen, Skov- & Havegrej, startede d. 1. februar 1990 som en bibeskæftigelse til mit arbejde som skoventrepenør. Jeg havde for langt til et seriøst serviceværksted, og da jeg gennem min deltagelse i VM i skovhugning 1989, kom i kontakt med firmaet Robert Bosch, fik jeg muligheden for at starte eget værksted og forretning.

Til at starte med var det primært motorsave og tilbehør jeg arbejdede med, men snart fik jeg anmodning fra Ginge og Gudenå, om at starte serviceværksted for Deres produkter.

I løbet af foråret 1991 fik jeg en aftale med Jonsered. Derefter begyndte det at gå stærkt, og i sommeren 1991 ansatte jeg den første mekaniker og begyndte at have åbent fuldtids. Siden blev der behov for yderligere hjælp, og idag er vi 7 blæksprutter hele året rundt.

Butik og værksted er blevet udviddet kraftigt i årernes løb således at vi idag bruger alle "de gamle længer" på Odensevej 126. Og der er endda blevet udviddet med hal for at kunne rumme maskinerne. Udover det mere traditionelle varesortiment af maskiner til skov, park og have - forhandler vi også Lennartsfors savværk, jernhesten, brændekløvere samt Yamaha ATV.

Som servicebutik ønsker vi at guide dig frem til det rigtige køb, samt være behjælpelig hvis der opstår problemer med din maskine, eller den blot trænger til service.

På web-shoppen finder du hele vores maskin- samt tilbehørs sortiment.

Service og afhentning/ levering
Vi tilbyder en bred vifte af servicemuligheder- hvad enten din maskine skal repareres eller blot trænger til et eftersyn! Vi har en kørselsordning, hvor vi henter og bringer maskiner til service og reparation på vort værksted.
Du kan ringe på tlf. 6596 8181 eller sende en e-mail med din servicebestilling: skovoghavegrej@oleknudsen.dk

På vores eget værksted servicerer og reparerer vi motorsave, hækkeklippere, buskryddere, trimmere, havetraktorer, plæneklipper, ATV'er, fræsere, kompakttraktorer, kapsave m.m.
Vi reparerer og servicerer næsten alle mærker, men er autoriseret serviceværksted for en lang række kendte mærker. Se nærmere her. Vi servicerer også firmaer og kommuner.

Vi har et stort reservedelslager. 

Sådan finder ud os:

Fra Odense:
- Følg Middelfartlandevejen mod Middelfart ca. 10,7 km.
- Fortsæt ligeud ad Odensevej ca. 1,1 km.

Fra Middelfart:
- Følg motorvej E20 ca. 27 km. mod Odense
- Drej af ved afkørsel nr. 54.
- Drej til højre ad Søndersøvej ca. 1,7 km.
- Drej til venstre ad Odensevej ca. 2,7 km.