Retur

Fortrydelsesret
Du har altid 14 dages fortrydelsesret når du handler på www.oleknudsen.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare. Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentlig samme stand og mængde. Fortrydelsesretten kan dog stadig benyttes på en brugt vare, men i så fald trækkes en evt. værdiforringelse af varens salgsværdi fra returbeløbet. Når fortrydelsesretten udnyttes skal du selv betale portoen for at sende varen retur. Varen skal returneres inden 14 dage efter vi har modtaget din fortrydelse.

Varen kan sendes til:
Ole Knudsen Skov- og Havegrej Aps

Hans Egedes vej 21A, 5210 Odense NV
 
Du kan også fortryde ved at nægte at modtage varen på posthuset, eller aflevere den personligt på ovenstående adresse. Når du fortryder dit køb tilbagebetales købesummen naturligvis til dig. Dette gøres ved en overførsel til din bank konto, når vi har fået varen retur og kontrolleret at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Det er derfor vigtigt at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer. Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregår, kopi af evt. Forudgående korrespondance mv.

Bemærk - vi modtager ikke pakker sendt pr. Efterkrav.


Reklamationsret

Når du handler på www.oleknudsen.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til os på vores adresse:

Ole Knudsen Skov- og Havegrej Aps
Hans Egedes Vej 21A
5210 Odense NV

Når du returnerer varen, bedes du angive en beskrivelse af fejlen. Bemærk - vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.