Fragtinformation

Levering og fragt


Ordrer på under 20 kg sendes enten med Postdanmark eller GLS, med mindre størrelsen af pakken gør at vi benytter De Danske Fragtmænd. Du kan også vælge at afhente varen i vores fysiske butik.

GLS

GLS-Pakkeshop.
Du kan vælge at afhente pakken hos nærmeste Pakke-shop, eller et andet sted du kommer forbi. Vælg mellem flere end 400 Pakke-shops som fx: Blockbuster, Shell, Imerco, Hydro Texaco og mange flere jævnt fordelt over hele landet. 

Sådan fungerer det:

  1. Du vælger hvilken GLS Pakkeshop du ønsker at hente din pakke i og afslutter din ordre helt normalt.
  2. GLS sender dig en e-mail og evt. en sms når pakken er afsendt fra deres central og er på vej mod din pakkeshop. I denne e-mail står der, hvornår du kan afhente pakken.
  3. Du afhenter pakken i pakkeshoppen medbringende den tilsendte sms eller det pakkenummer du har fået oplyst samt legitimation.

Ideen med GLS Pakkeshop er altså, at du selv fragter pakken den sidste del af turen. En meget stor del af de pakker der skal leveres hjem til en privatadresse ender alligevel på posthuset, da modtageren ofte ikke er hjemme når posten kommer. På denne måde kan du tage pakken med når du kommer forbi og vi undgår unødvendig kørsel med pakken og dermed er denne leveringsform både billigere for dig og bedre for miljøet.

GLS-Pakkeshop priser:
0-2 kg: 65,-.
2-5 kg: 76,-
5-10 kg: 97,-
10-15 kg: 148,-
15-20 kg: 168,-

GLS erhverv.
Ved levering til en firmaadresse kommer pakken hurtigt og sikkert frem næste hverdag. Det kan være adressen på din arbejdsplads eller din egen virksomhed. Hvis pakken afleveres i en reception eller varemodtagelse så må en anden person gerne kvittere for modtagelse. Hvis der ikke er nogen på adressen afleverer GLS en seddel i postkassen (hvis denne er tilgængelig) vedr. afhentning. Hvis du noterer at varen må stilles af på leveringsadressen kan dette gøres i feltet med bemærkninger på siden ”Godkend ordre.” Hvis du accepterer dette, vil varen stilles, men vær opmærksom på, at det er på egen risiko hvis den forsvinder når GLS har afleveret den, eller er blevet beskadiget under transporten.

GLS erhverv priser:
0-2 kg: 65,-
2-5 kg: 75,-
5-10 kg: 95,-
10-15 kg: 140,-
15-20 kg: 160,-


De Danske Fragtmænd
De fleste store bestillingsvarer på over 20 kg. sendes med De Danske Fragtmænd www.fragt.dk. Vi anbefaler at du noterer at varen må stilles hos dig, hvis du ikke er hjemme. Dette kan gøres i feltet med bemærkninger på siden ”Godkend ordre.”. Hvis du accepterer dette, vil varen stilles, men vær opmærksom på, at det er på egen risiko hvis den forsvinder når fragtmanden har afleveret den, eller er blevet beskadiget under transporten. Vi har gode erfaringer med denne måde at levere bestillinger på. Alternativt kan du notere et tlf. nr., hvor du kan træffes før levering. Hvis ikke der er nogen bemærkning eller ingen hjemme tager fragtmanden den med på fragtcentralen igen. Du skal dernæst selv hente den eller betale for genudkørsel.

Priserne er inkl. moms.
0-30 kg: 350,-
30-40 kg: 400,-
40-50 kg: 450,-
50-75 kg: 500,-
75-100 kg: 550,-
100-150 kg: 600,-
150-200 kg: 850,-
200 kg - : 1000,-

Afhent i butik
Du kan vælge at afhente din ordre i vores butik på Hans Egedes Vej 21A, 5210 Odense NV.

Denne leveringsmulighed er gratis. Vi kontakter dig så snart pakken er klar til afhentning.

Ole Knudsen Skov- og Havegrej Aps er en faghandel, og vi ønsker vi at opstarte og kontrollere maskinen inden den afsendes til Dem. Vi gør for god ordens skyld opmærksom på, at varen er helt ny og ubrugt.
Ved levering er maskinen altså opstartet og leveret på din adresse - lige klar til at tage i brug.

Vi er selvfølgelig til rådighed med vejledning, tilbehør, reservedele og service, i den udstrækning De måtte få brug det.